Rólunk

Centrála

A PROSPOT SK s.r.o. ellenálláshegesztő berendezések, készülékek és fogyó termékek beszállítását és gyártását biztosítja 2008 óta a középeurópai piacon.

A társaság alapításakor legfőbb célunk komplex ellenállás-hegesztési technológiák és termékek biztosítása volt a gépjárműiparban tevékenykedő cégek számára.

Az első években a társaság piaci jelenlétének megalapításán, az ellenálláshegesztést igénybe vevő társaságokkal való kapcsolatfelvételén, valamint külföldi beszállítóival üzleti képviselet formájában történő együttműködés kialakításán dolgozott. Sikeres tárgyalások eredményeképpen társaságunk kizárólagos szlovák, cseh és magyar forgalmazói jogot szerzett olyan jelentős nemzetközi cégek képviseletére, mint a spanyolországi Serra Soldadura, az olasz CEA, a német DoCeram és az angol Prospot Ltd..

Serra Soldadura S.A.
CEA Weld
DoCeram
Prospot Ltd.

A 2011‐es év elejéig cégünk jelentős mértékben kereskedelmi társaságként működött, a növekvő kereslet hatására azonban ekkor a társaság kibővítése és a saját termelőüzem kialakítása mellett döntés született. Ez eleinte ellenálláshegesztési fogyóáru, pótalkatrészek és egyszerűbb készülékek gyártását jelentette. Majd új szakemberek belépésével és az idővel megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően a gyártott termékek portfóliója speciális készülékek és berendezések, majd később PLC vezérlőegységekkel ellátott gépek által is kibővült.

Prospot SK s.r.o. termék áttekintés

A szokványos berendezésekből és 3D‐s mérő technológiával felszerelt CNC megmunkáló gépekből álló eredeti gépparkot folyamatosan megújítjuk, ill. újabb gyártási kapacitással egészítjük ki. A termelés elindítása óta berendezéseink teljesítményük határán dolgoznak, ezért albeszállítóink szolgáltatásait is folyamatosan igénybe vesszük. Gyártási kapacitásunkat folyamatosan növelve és szolgáltatásaink sorát bővítve igyekszünk ügyfeleink valamennyi elvárásának eleget tenni.

Prospot SK s.r.o.
az Ön ellenállás-hegesztési termékek beszállítója