Slovensky Slovensky Magyar Magyar

Prések

Az AGME 1948-ban alakult spanyol tulajdonú multinacionális cég, mely nemzetközi szinten is elismert professzionális, és minden igényt kielégítő szegecselőgépek, jelölő berendezések és célgépek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik világszerte. Európai terjeszkedésüknek köszönhetően, a PROSPOT Kft. , mint magyarországi disztribútor forgalmazza a gyár termékeit.

Hidraulikus prések

A hidraulikus prések tervezése és gyártása sok éves tapasztalaton alapul és ügyfeleink reális szükségletéhez vannak alkítva. Kínálatunkban miniatűr hidraulikus prések is szerepelnek, amelyek kíméletes, kis megoldásokra alkalmasak. Továbbá állványos préseket kínálunk. A prések nyomóereje 50 kN – tól egészen 600 kN – ig.

Préseink a következő hasznos kiegészítőkkel rendelkeznek:

Miniatűr hidraulikus prések: Stiahnite si prospekt

Állványos prések: Stiahnite si prospekt


Manuális és pneumatikus prések

A manuális és pneumatikus prések megfelelő megoldást jelentenek, ha nem szükséges nagy erőt kifejteni a préselésnél. Ezeket a gépeket elsősorban betétek és csapágyak préselésénél, fém alkatrészek formázásánál és szerelésnél használják. A prés nyomóereje 1 kN – tól egészen 55 kN - ig. Kényelmes manipuláció, pontos kivitelezés és megbízható technológia jellemzik ezeket a préseket a mindennapos használathoz.


Manuális és pneumatikus prések: Stiahnite si prospekt

Pontos manuális és pneumatikus prések: Stiahnite si prospekt